iProteqt: Bescherming tegen Vlekken en Beschadigingen
Een onvoorziene situatie ligt altijd op de loer. Een glas wijn kan zomaar omvallen, een spat tomatensaus kan knoeien, of na verloop van tijd kunnen je
 meubels door slijtage aangetast worden. Het zou zonde zijn als je nieuwe bankstel of boxspring hierdoor beschadigd raken. Bij Lease-Bed & Hoekbankstellen.nl werken we samen met iProteqt om ervoor te zorgen dat jouw meubelstukken beschermd zijn tegen vlekken en schade. Hieronder leggen we uit hoe de iProteqt vlekken- en constructieservice werkt.

Wat is iProteqt?
iProteqt is een uitgebreid programma dat gericht is op het bestrijden van vlekken en schade. Met iProteqt ben je verzekerd van professionele hulp wanneer er vlekken of beschadigingen ontstaan. Als je bij de aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe stoelen of een nieuwe boxspring voor iProteqt kiest, ontvang je speciale verzorgingsproducten om te beschermen tegen vlekken.

Bovendien kun je gedurende de hele serviceperiode gebruikmaken van de iProteqt vlekken- en constructieservice. Heb je een vlek op je bankstel of bed? Dan komt een expert om het probleem op te lossen. En als je boxspring of bankstel onverhoopt begint te kraken of piepen, staat iProteqt ook voor je klaar. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over wat de vlekken- en constructieservice precies inhoudt. Zo kun je zonder zorgen jarenlang genieten, met de geruststelling van uitstekende service en garantie.

Hoe werkt het?
Bij aankoop van nieuwe producten bij Lease-Bed & Hoekbankstellen.nl kun je iProteqt toevoegen aan je bestelling. Je krijgt gratis ondersteuning van iProteqt bij eventuele problemen. Gedurende de gehele serviceperiode van 5 jaar, ontvang je verzorgingsproducten en heb je toegang tot de vlekken- en constructieservice. Dit is hoe het werkt:

  1. Zodra je je nieuwe zitmeubels en/boxspring ontvangt, breng je een beschermende laag iProteqt aan.
  2. Als er een vlek op het artikel komt, kun je deze schoonmaken met de meegeleverde iProteqt reinigingsmiddelen.
  3. Blijft de vlek zichtbaar? Neem contact op met iProteqt, zij zullen het probleem verhelpen. Hierbij hoef jij je geen zorgen te maken, want iProteqt regelt alles voor je.
  4. Heb je geen vlek, maar wel schade aan je stoelen? Neem dan ook contact op met iProteqt.

Bij elke set ontvang je een servicecertificaat. Daarnaast fungeert de factuur van Lease-Bed & Hoekbankstellen.nl, waar iProteqt op staat vermeld, als garantiebewijs. Je dient er rekening mee te houden dat de vlekken- en constructieservice alleen geldig is als je de spray gebruikt op nieuwe meubels die je bij Lease-Bed & Hoekbankstellen.nl hebt aangeschaft.

Geschikte Materialen voor iProteqt
Of je nu kiest voor fluwelen stoelen of leren barkrukken, bij Lease-Bed & Hoekbankstellen.nl is de iProteqt vlekken- en constructieservice beschikbaar voor verschillende materialen:

  • Textiel en microleder
  • Leatherlook
  • Afgedekt leder
  • Open leder
Call Now Button